Modellnummer:

Om din selfiekamera ej fungerar kan du hjälpa dig byta ut den. Denna service kan du få genom att komma på drop in eller skicka in enheten med vår Mobilbox.

495 kr

Om din selfiekamera inte fungerar som den ska behöver den antagligen repareras eller bytas ut. Mobilkliniken är experter på att reparera iPhones och kan byta ut din kamera snabbt och smidigt. Denna service kan du få genom att komma på drop in eller skicka in enheten med vår Mobilbox.

Hur lång tid tar det?

Drop in: 30-90 min
Mobilbox: 
Retur inom 48h från mottagande


Vilken kvalitet får jag?

Originalkvalitet
Denna reservdel är av samma kvalitet som din ursprungliga.

Efter byte av den främre kameran som är monterad i displayen på iPhones med Face ID – läs nedan

På grund av att din ursprungliga selfiekamera sitter ihop med sensorerna för Face ID som i sin tur är länkade till telefonens moderkort kan du ej använda Face ID efter bytet. När din iPhone känner av att dessa sensorer är utbytta och har fel serienummer kan systemet ej aktivera Face ID igen. För att din nya selfiekamera på modeller med Face ID skall fungera krävs även att vi fabriksåterställer och uppdaterar din iPhone efter bytet, det är därför viktigt att du har en säkerhetskopia innan du lämnar in enheten till oss för service.

Fler reparationer till din

Byte av batteri i din iPhone, snabbt och smidigt med garanti. Drop in, tidsbokning eller skicka in fraktfritt. Viktigt info: Läs via ”mer info” för denna produkt före batteribyte.

795 kr
Boka Expresstid