Rikstäckande företagsservice.

Bli företagskund hos oss idag!

Vi vet hur svårt och förödande det är att vara utan en mobiltelefon eller surfplatta i arbetet. Med oss som servicepartner av era enheter kan ni slappna av. Vi ser till att skadorna åtgärdas snabbast möjligt, vilket gör att ni kan fokusera på Er kärnverksamhet istället för att leta efter hjälp när skadan inträffar.

Vad innebär det att vara företagskund?

Ta kontakt med oss via mail eller besök butiken för att bli upplagda som företagskunder. Efter att registreringen är slutförd kan ni lämna in enheter för service, köpa renoverade iPhones samt tillbehör så som laddare, skal och skärmskydd med mera mot faktura.

Utbildade servicetekniker

Hos mobilkliniken kan du känna dig trygg. Vi har utbildade servicetekniker som utför alla reparationer med rätt utrustning.

Klockren kvalitet

Vi använder endast reservdelar av högsta kvalitet. 95% av våra reparationer utförs med originaldelar från bla. Apple iPhone/iPad, Samsung, HTC och Sony. I de fall det ej går att få tag på originaldelar använder vi endast AAA-kvalitet.

Oslagbar service

Vi på Mobilkliniken är stolta över vårt servicesystem. Alla våra kunder kan logga in från vilken dator som helst med internetanslutning och direkt se status på sin reparation. Vi finns även tillgängliga på telefon och facebook under butikens öppettider.

Vi erbjuder:

  • Betalning mot faktura
  • Reparera och köp tillbehör utan att göra utlägg med kort
  • Förtur vid reparation
  • Upphämtning och utkörning av skadade enheter inom Helsingborg
  • Fri frakt och fri retur vid inskick av enheter

Svårt att komma från kontoret?

I vårt kostnadsfria serviceavtal avtal ingår det upphämtning och utkörning av era enheter, utan extra kostnad. Tveka in att kontakta oss om ni har frågor eller vill boka en upphämtning av en skadad enhet.

Boka tid online och spara 10%

Just nu erbjuder vi rabatt på din bokade tid!