Expressbokning

30 min service. Boka online snabbt och smidigt.

Drop-in

Lämna in i butiken. Service på ca. 60-90 min.

Mobilbox

Skicka in din enhet. Leverans inom 48 tim efter mottagande.

Modellnummer:

Köp en renoverad iPhone hos Mobilkliniken! Alltid 12 mån garanti och bra batteri.

PASSA PÅ! Det ursprungliga priset var: 4.995 kr.Det nuvarande priset är: 4.795 kr.

Fler reparationer till din

PASSA PÅ! Det ursprungliga priset var: 1.095 kr.Det nuvarande priset är: 876 kr.
Boka Expresstid

PASSA PÅ! Det ursprungliga priset var: 1.495 kr.Det nuvarande priset är: 1.196 kr.
Boka Expresstid

PASSA PÅ! Det ursprungliga priset var: 1.295 kr.Det nuvarande priset är: 1.036 kr.

PASSA PÅ!195 kr
Boka Expresstid

PASSA PÅ! Det ursprungliga priset var: 995 kr.Det nuvarande priset är: 796 kr.

PASSA PÅ!795 kr

Boka tid online och spara 10%

Just nu erbjuder vi rabatt på din bokade tid!