Reparera din mobiltelefon eller surfplatta

Felsökning
Om du inte vad som är fel på din enhet kan du låta oss utföra en diagnos. Efter utförd diagnos får du ett kostnadsförslag för service där vi har dragit av kostnaden för diagnosen. Du betalar endast för diagnosen om vi anser att service ej är möjligt att utföra eller om du väljer att avstå service enligt kostnadsförslag.
Servicetid: 60 min – 2 arbetsdagar

Displaybyte
Vår vanligaste service är byte av display. Oftast är det krossat glas, men även en icke fungerande touch, svart skärm eller andra skador som kan avhjälpas genom att byta enhetens display. Vid displaybyte byts alltid glas, lcd, touch samt plastram/packning för att säkra högsta kvalitet och stabilitet. Serviceitd: ca 60 min

Batteribyte
Om din enhet har förkortad batteritid eller plötsligt stänger av sig vid tex 30% batteriladdning är det förmodligen batteriet som behöver bytas ut. Det är vanligt att batteriet slits ut och får försämrad kapacitet. Om du väljer att byta ut ditt batteri i samband med annan service, tex. ett displaybyte betalar du endast 249 kr för batteribyte. Samtliga av våra batterier är original och har samma kapacitet som det ursprungliga batteriet.
Servicetid: ca 30 min

Byte av närhetssensor
Din enhet har en inbyggd sensor som släcker displayen när du lägger enheten mot örat. Syftet är att man inte ska kunna trycka på knappar med kinden under samtal. Du kan enkelt felsöka din närhetssensor genom att ringa ett samtal och sedan hålla handen ca 5cm ovanför den främre kameran.

Byte av främre/sekundär kamera
Får du svarta prickar som fastnar på bild, svårt att fokusera eller suddiga bilder behöver du antagligen byta kameran i din enhet. Samtliga kameror vi installerar är original och håller samma upplösning som den ursprungliga.

Byte av bakre/primär kamera

Byte av chassi
Har din enhet böjt sig eller blivit tappad kan chassit behöva bytas. I de flesta fallen kan vi korrigera och böja rätt det ursprungliga chassit, men det finns fall då det behöver bytas. Om ditt chassi behöver bytas i samband med en annan reparation, tex. ett displaybyte betalar du endast 300 kr för att få chassit utbytt oavsett modell.
Servicetid: ca 90 min

Reparation av volym/muteknapp
Reagerar din enhet inte när du höjer/sänker eller vill stänga av ljudet med sidoknapparna? Då är det vanligaste felet att trycksensorerna till funktionskablen är skadade. Samtliga av våra funktionskablar är original.
Reparationstid: ca 90 min

1. Välj märke

2. Väj modell

Sony Xperia XA1 Ultra Displaybyte

Servicetid

Inlämning i butik: 60 min (förbeställning krävs då reservdelen ej är en lagervara)

Inskick: Kontakta oss på 042-242502 för att kontrollera tillgänglighet och reparationstid

I denna reparation använder vi uteslutande originalreservdelar från en godkänd Sony leverantör.

Om din Sony Xperia XA1 Ultra har spräckt glas, fått ränder i skärmen, problem med touch-funktion eller liknande kan vi byta ut din display. Låt Mobilkliniken reparera din Sony Xperia XA1 Ultra snabbt och professionellt. I denna reparation använder vi endast originaldelar från Sony.

Om du kontaktar ditt hemförsäkringsbolag kan du oftast få tillbaka allt över din självrisk från reparationskostnaden. Om du behöver ett kostnadsförslag i form av en offert, kontakta oss genom att klicka här. Kostnadsförslaget är helt kostnadsfritt och är ej bindande.

Mobilkliniken ger dig:
– Express Service
– 12 mån garanti
– Högsta kvalitet på reservdelarna och reparationen
– 20% rabatt på samtliga tillbehör

Vid reparation av enheter med IP-klassning kan vi ej garantera vatten och dammtäthet efter utförd service.

JUST NU!1.895 kr

Nollställ